جمعه, 01 آذر 1398

قابل توجه همكاران و اساتيد محترم دانشكده گلبهار

كانون قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامي مشهد در ماه مبارك رمضان كارگاه آموزشي تفسير قرآن كريم(سوره حديد) به مدت 16 جلسه برگزار مي كند. علاقه مندان مي توانند از طريق وبلاگ كانون قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامي مشهد به نشاني www.kghoran.rzb.ir مراجعه نمايند وثبت نام خود را انجام دهند.

نكته:پس از تكميل فرم ثبت نام حتما از وضعيت تكميلي ثبت نام خود پرينت گرفته و برگه ثبت نام را نزد خود تا روز امتحان نگه داريد.

مزايا:

شركت كنندگاني كه بتوانند در آزمون پاياني اين كارگاه حداقل 60 درصد نمره را اخذ نمايند گواهي ضمن خدمت به مدت 16 ساعت صادر مي گردد.

ايام ماه مبارك رمضان از تاريخ 30/3/94 الي 24/4/94 به غير از روزهاي تعطيل. ضمنا همكاران محترم مي توانندفايل صوتي تفسيرسوره حديد آقاي دكترانصاري وهمچنين نسخه pdfتفسيرنورحاج آقاي قرائتي سوره حديد راازدفترفرهنگ اسلامي گلبهارتهيه فرمايند.

جهت كسب اطلاعات بيشتر مي توانيد به دفترفرهنگ اسلامي گلبهارمراجعه و يا با شماره 36625203(كانون قرآن و عترت) تماس حاصل فرماييد.