سه شنبه, 30 مهر 1398

قابل توجه داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد: پردیس بین الملل دانشگاه آزاد اسلامی خراسان واقع در شهر توریستی گلبهار، زیر نظر واحد مشهد بزرگترین پردیس دانشگاهی شرق و شمال شرق کشور، مجموعه ای توانمند در آموزش و پژوهش با بیش از دویست هکتار مساحت و جدیدترین امکانات آموزشی، پژوهشی و خوابگاهی، در رشته های متنوع  در مقاطع کارشناسی ارشد در رشته ای زیر دانشجو  ایرانی و غیر ایرانی می پذیرد. مهلت انتخاب رشته و ثبت نام (از طرق سایت آزمون    azmoon.org) حداکثر تا 5 مردادماه می باشد. راهنمای رشته های مجتمع در دفترچه رشته های دانشگاه موجود است.

کلیه کلاسهای مقطع ارشد و دکتری در روزهای آخر هفته برگزار خواهد شد.  نظر به محدودیت ظرفیت پذیرش رشته های کارشناسی ارشد، مجتمع بین المللی دانشگاه آزاد اسلامی خراسان واقع در شهر توریستی گلبهار در رشته های جدید و با شرایط ویژه دانشجوی ایرانی می پذیرد. داوطلبان باید کد رشته گرایش مجتمع بین الملل خراسان (گلبهار) را انتخاب نمایند.

رشته های سال 98 واحد مشهد – پردیس مجتمع بین المللی دانشگاه آزاد اسلامی خراسان

• زبان و ادبیات فارسی