سه شنبه, 26 شهریور 1398

استاندار خراسان رضوی در سفر به شهرستان چناران از مجتمع بین الملل گلبهار دانشگاه آزاد اسلامی مشهد بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد : علیرضا رشیدیان استاندار خراسان رضوی  بعد از ظهر امروز با بازدید از بخش های مختلف مجتمع بین الملل گلبهار واحد مشهد از جمله کتابخانه ،آزمایشگاه ها ، آمفی تئاتر و ... طی نشستی با دکتر شیخ الاسلامی رییس دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی و دکتر بهاری رییس مجتمع بین الملل گلبهار واحد مشهد و سایر مسئولین شهر جدید گلبهار خواستار افزایش تعاملات دستگاه های اجرایی با مراکز آموزش عالی بویژه مجتمع بین الملل گلبهار شد .

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد : دکتر شیخ الاسلامی رییس دانشگاه آزاد اسلامی مشهد در این نشست ضمن خير مقدم به میهمانان  به معرفي امكانات و توانمندی های این مجتمع پرداخت و با تشريح سياستهاي دانشگاه آزاد اسلامی و مجتمع بين الملل گلبهار واحد مشهد در توسعه و گسترش شهر جدید گلبهار ، خواستار تعامل و همکاری بیشتر مسئولین مربوطه با دانشگاه شد .
وی با تاکید بر اینکه مجتمع بین الملل گلبهار از ظرفیت و پتانسیل بالایی برخوردار است، در رابطه با برخی مسائل  مجتمع بین المللی گلبهارواحد مشهد با استاندار و مسئولین گلبهار به بحث و تبادل نظر پرداخت و اظهار امیدواری کرد : بزودی شاهد توسعه وافزایش دانشجوی پردیس گلبهار واحد مشهد باشیم .
در ابتدای این نشست دکتر بهاری رییس مجتمع بین الملل واحد مشهد با اشاره به برنامه های توسعه  مجتمع بین الملل گلبهار دانشگاه آزاد اسلامی مشهد ؛ ایجاد اردوگاه کشوری فرهنگی ورزشی ، مرکز آموزش زبان فارسی به غیر فارسی زبانان و آموزش زبان های انگلیسی وعربی بصورت آزاد را از جمله برنامه های توسعه و فعالیت های آینده این مجتمع بیان کرد .
وی ایجاد شهرک دانشگاهی مدرن درگلبهار با  فضای مناسب جهت گسترش و عرضه فعالیتهای دانش بنیان  و در آمدزایی و ارتقای سطح دانشگاه در ارتباط با صنعت وجامعه و همچنین ایجاد شهرک اقامتی دانشگاهی و اسکان اعضای هیات علمی وکارکنان درگلبهاررا از دیگر برنامه های توسعه مجتمع بین الملل گلبهارواحدمشهد عنوان کرد .
حجت الاسلام مروج ، امام جمعه شهر جدید گلبهار و فرماندار و بخشدار و سایر مسئولین شهر جدید گلبهار دراین نشست حضور داشتند .

استاندار خراسان رضوی با بیان اینکه مجتمع بین الملل گلبهار دانشگاه آزاد اسلامی مشهد  نقطه کانونی کریدور علم وفناوری استان است ، با توجه به امکانات و تجهیزات این مجتمع افزود : مجتمع بین الملل گلبهار واحد مشهد  می تواند  قطب تولید علم کریدور استان باشد .

علیرضا رشیدیان با بازدید از بخش های مختلف مجتمع بین الملل گلبهار دانشگاه آزاد اسلامی مشهد، طی نشستی با مسئولین دانشگاه آزاد اسلامی مشهد و شهر جدید گلبهار با بیان اینکه در حوزه کشاورزی و برخورداری از تجهیزات آزمایشگاهی ، مجتمع بین الملل گلبهار واحد مشهد دارای امکانات خوبی است که می تواند به گسترش اصلاح الگوی کشت و گسترش روشهای نوین کشاورزی کمک کند افزود : این دانشگاه می تواند در حوزه بهره وری به صنعت وکشاورزی محور غرب مشهد کمک شایانی نماید .
وی  با بیان اینکه دانشجویان کشاورزی بایستی به تحقیقات کاربردی چون  پرورش گیاهان مختلف با حداقل آب ورود یابند افزود : مسئولین و متولیان امر نیازمند این تحقیقات هستند بنابراین بایستی از این ظرفیت ها به نحو شایسته استفاده کرد .
وی در بخش دیگری از سخنانش  بر لزوم رسیدگی به مشکلات مربوط به حمل و نقل دانشجویان مجتمع بین الملل گلبهار توسط شهرداری و شرکت عمران شهر جدید تاکید کرد و گفت : دانشجویان ، فرزندان و عزیزان  ما هستند که بایستی از امکانات حمل و نقل عمومی برخوردار شده  بنابراین بایستی این  امکان تا مهرماه  ایجاد شود .
استاندار خراسان رضوی در خصوص شعار سال ، نقش دانشگاهیان در اجرایی کردن سیاست های اقتصاد مقاومتی را بی بدیل دانست و گفت: بررسی راهکارهای کاربردی کردن این سیاست ها در سطوح مختلف اجتماعی در قالب پایان نامه های دانشجویان تحصیلات تکمیلی در اجرای این مهم اثرگذار است.
رشیدیان با اشاره به انعقاد تفاهم نامه ایجاد پردیس بین المللی دانشگاه آزاد اسلامی در منطقه دوغارون ، خاطرنشان کرد: پردیس بین المللی دانشگاه گلبهار پشتیبان آن واحد برای جذب دانشجویان از کشورهای همسایه است.
گفتنی است؛ هم اکنون در مجتمع بین الملل گلبهار دانشگاه آزاد اسلامی مشهد هزار و 700 نفر دانشجو مشغول تحصیل هستند که با آغاز سال جدید تحصیلی در مهرماه تعداد دانشجویان این واحد به دو هزار نفر می رسد.