سه شنبه, 26 شهریور 1398

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی از تمدید مهلت ثبت نام آزمون دکتری تخصصی و کارشناسی ارشد این دانشگاه تا 16 دی ماه خبر داد.

به گزارش مرکز حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر حسین زاده لطفی با اشاره به تمدید مهلت ثبت نام مهلت آزمون دکتری تخصصی و کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی تا روز چهارشنبه 16 دی ماه، گفت: داوطلبان می توانند تا ساعت 24 روز چهارشنبه با مراجعه به سایت مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی به نشانیwww.azmoon.org نسبت به انجام ثبت نام اقدام کنند.حسین زاده لطفی با اشاره به اعلام نتایج تکمیل ظرفیت آزمون های دکتری تخصصی و کارشناسی ارشد، اظهار داشت: اطلاعات مربوط به قبولی متقاضیان تکمیل ظرفیت آزمون های کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی سال 94 دانشگاه آزاد اسلامی در دست پردازش است و قطعاً تا پیش از شروع نیمسال تحصیلی بهمن ماه اعلام می شود.وی افزود: هزینه ثبت نام داوطلبانی که در آزمون سال 95 ثبت نام کرده اند ولی اسامی آنها در میان پذیرفته شدگان تکمیل ظرفیت سال 94 باشد، به آنها مسترد خواهد شد.