جمعه, 24 آبان 1398

•1-      در ماه مبارك رمضان محفل انس با قرآن در نمازخانه گلبهاربعداز نماز ظهر وعصر برگزار مي شود.اين محفل از ابتداي ماه مبارك آغاز شده است.

•2-      با همت دفتر فرهنگ مجتمع آموزشي گلبهار، كارگاه تفسير سوره مباركه حديد در مجتمع آموزشي گلبهار با حضور همه همكاران برگزار مي شود. دراين كارگاه امام جمعه محترم گلبهار حجه الاسلام مروج مدرس كارگاه هستند .

•3-      جهت تشويق و انس ومطالعه هر چه بهتر ودرك بهتر مفاهيم قرآني ، مدرس كارگاه سوره حديد حجه الاسلام مروج با طرح سوالاتي  انگيزه جستجو وكنكاش در مفاهيم قرآني را دربين همكاران گلبهار ايجاد نمودند . ودراين بين جناب آقاي طاهريان با پاسخ به سوالات قرآني  توسط رياست محترم مجتمع آموزشي گلبهار جناب آقاي دكتر بهاري  ومسوول محترم دفتر فرهنگ مجتمع بين الملل گلبهارمورد تقدير واقع شدند.

•4-      در ماه مبارك رمضان پس از اقامه نماز ظهر وعصر ، توسط مسوول محترم دفتر فرهنگ اسلام توضيح احكام در نمازخانه مجتمع بين الملل گلبهار برگزار مي شود .