جمعه, 26 آبان 1396

جهت مشاهده آخرین اخبار و اطلاعیه های دانشگاه کلیک نمایید.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

دوره آموزشی ورزش درمانی ویژه کارمندان مجتمع بین الملل دانشگاه آزاد اسلامی خراسان در محل سالن ورزشی این مجتمع برگزار شد.

با همت دفتر توانمندسازی و آموزش نیروی انسانی دانشگاه آزاد اسلامی خراسان، دوره آموزشی ورزش درمانی و حرکات اصلاحی ویژه کارمندان مجتمع بین الملل خراسان به مدت 16 ساعت برگزار گردید. در این دوره که با مربیگری جناب آقای محمدخانی عضو هیأت علمی گروه تربیت بدنی دانشگاه آزاد مشهد و قهرمان سابق کشور برگزار گردید، کارمندان دانشگاه زیر نظر ایشان به انجام فعالیت های ورزشی پرداخته و با اصول صحیح ورزش و رفع مشکلات حرکتی بوسیله حرکات ورزشی آشنا شدند.

در پایان کلیه شرکت کنندگان ضمن ابراز رضایت از این دوره و خوب ارزیابی کردن آن، مراتب تشکر و قدردانی خود را از استاد دوره جناب آقای محمدخانی، بابت اهتمام ایشان در برگزاری دوره تقدیم ایشان می نمایند.