جمعه, 26 آبان 1396

جهت مشاهده آخرین اخبار و اطلاعیه های دانشگاه کلیک نمایید.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

اردوی توجيهی فرهنگی دانشجويان ورودی جديد دانشگاه آزاد اسلامی مشهد با میزبانی مجتمع بین الملل خراسان  (گلبهار) برگزار شد.

اردوی توجیهی فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد  با هدف برقراری ارتباط صمیمی مسئولين با دانشجويان و تبیین خدمات دانشگاه به تفکیک خواهر و برادر در مجتمع بین الملل دانشگاه آزاد اسلامی خراسان برگزار شد .

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد : دکتر عباس شیخ الاسلامی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی  خراسان رضوی در این مراسم ضمن عرض تبریک و خیر مقدم به مناسبت ورود دانشجویان به خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی گفت: دانشگاه آزاد اسلامی با دارا بودن يك ميليون و هزاردانشجو و حدود 7 میلیون دانش آموخته،  بزرگترین دانشگاه حضور جهان است.خوشحالیم که شما برای تحصیل  این دانشگاه را انتخاب نموده اید.
وی امکانات و توانمندی های  واحد مشهد را مطلوب دانست و گفت : در هر رشته ای که هستید با سعي و تلاش فراوان درس بخوانید تا در آن رشته عالم شوید.
شيخ الاسلامي  بهترین دوران زندگی را دوران دانشجویی دانست و گفت: معنا دانشجوبودن کسب علم و دانش و با جدیت درس خواندن است.
وي با بیان اینکه خانم ها بیش ازنیمی از دانشجویان دانشگاه را تشکیل می دهند ، تصریح کرد : این در حالی است که 90 درصد هرم هیات علمی دانشگاه را آقایان تشکیل داده اند که برای رسیدن به تعادل، جذب اساتید خانم را دراولویت قرار داده ایم .
شیخ الاسلامی با تاکید بر اینکه ما پاسخگو سئوالات و مسائل دانشجویان هستیم افزود : امسال نیز مانند سال های گذشته ضمن بازدید از دانشکده های دانشگاه از نزدیک با دانشجویان  دیدار کرده و با آنها درباره مسائل مختلف گفتگو می کنیم .
وی ادامه داد:  دانشجویان می توانند از سه طریق ؛ ایمیل اختصاصی و سامانه پیامکی که در سایت روابط عمومی دانشگاه قرار دارد یا صندوق ارتباط با ریاست دانشگاه مسائل و مشکلات خود را مطرح نموده تا در اسرع وقت رسیدگی شود .
وی در بخش دیگری از سخنانش با تاکید بر اینکه ما دانشگاهیان بایستی دوصفت آزادگی و اصلاح طلبی امام حسین (ع) درخود تقویت کنیم افزود: آزادگی کار سختی است ولی این خصلت در دانشجویان وجود دارد چرا که هنوز طمع  پست و مقام و پول را نچشيده ايد. ولی آزاده واقعی امام حسین (ع) هستند که نه تنها از همه اینها بلکه از جان ومال  خود در راه دفاع دین گذشتند.
وی با بیان اینکه امام حسین(ع) یک اصلاح طلب واقعی بود که ماندگار شد، تصریح کرد: ما نیز باید ابتدا با اصلاح خودمان، محیط اطراف مان را اصلاح کرده و جامعه را به سمت پیشرفت ببریم.
شيخ الاسلامي؛ خطا و اشتباه را عیب و نقص ندانست و گفت : مهم این است که سعی کنیم این ایرادات را در وجودمان  اصلاح کنیم و اين اصلاح  شدن را در دانشگاه تمرین کنیم.
 وي با تاکید براینکه آزادی بیان را در دانشگاه آزاد اسلامی مشهد نهادینه کردیم، گفت: با اينكه عقاید و اندیشه هاي مختلفي دردانشگاه وجود دارد اما هیچ دانشجویی به دلیل آزادی بیان مواخذ نمي شود، ولی قدرت تحمل و سعه صدر خودمان را بالا برده ایم.
اين استاد دانشگاه  در رابطه با مسائل و آسیب های اجتماعی نکاتی را گوشزد کرد و بر بالا بردن سطح اخلاقی جامعه تاکید نمود.
آیت‌الله علی اصغر معصومی رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دردانشگاههای آزاد اسلامی خراسان رضوی سال جدید تحصیلی را به دانشجویان ورودی جدید واحد مشهد تبریک گفت و با بیان حدیثی از امام علی (ع) اظهار داشت : علم و دانايى، ريشه همه خوبى‏ها و نادانى ريشه همه بدى‏ها است ، بنابراین در کسب علم و دانش بسیار بکوشید .
حجت الاسلام مروج امام جمعه گلبهار در این مراسم بر جایگاه والای تعلیم وتربیت تاکید کرد و گفت: این دنیا مدرسه بزرگی است که خداوند 124 هزار معلم را برای هدایت انسانها فرستاده است.
وی افزود: ما برای موفقیت در مدرسه دنیا بایستی ابتدا خداوند و صفات او و سپس رهبران، جانشینان خداوند و مساله معاد و بازگشت به سوی خدا را  بخوبی بشناسیم.
دکترحسین پیمانی زاد معاون فرهنگی اجتماعی واحد مشهد نیز در این مراسم به معرفی حوزه فرهنگی دانشجویی پرداخت و گفت : فعالیتهای این حوزه بسترهایی را برای موفقیت بیشتر در تحصیل و ایجاد آرامش دانشجویان فراهم می کند .
برگزاری نمایشگاه فعالیتهای فرهنگی ، ثبت نام از دانشجویان علاقمند به برنامه های قرآنی توسط کانون قرآن وعترت و دانشجویان علاقمند به تئاتر دانشجویی توسط فوق برنامه فرهنگی دانشگاه و اجرای تئاتر و مسابقه و ... از دیگر برنامه های این اردو بود كه با برگزاري جلسه پرسش و پاسخ دانشجویان با مسئولین دانشگاه پایان يافت.
گفتنی است : اردوی توجيهی فرهنگی دانشجويان ورودی جدید دانشگاه آزاد اسلامی مشهد هر ساله جهت راهنمایی و آشنایی دانشجویان با محیط دانشگاه ، مسئولین و حوزه هاي مختلف اين واحد دانشگاهي در مهرماه برگزار می گردد که امسال نیز (ویژه دختران و پسران دانشجو) در دو نوبت صبح و بعد از ظهر در مجتمع بين الملل گلبهار دانشگاه آزاد اسلامي خراسان واقع در شهر جديد گلبهار  برگزار شد.