پنج شنبه, 30 شهریور 1396

نتایج انتخاب رشته تکمیل ظرفیت آزمون کارشناسی ارشد و دکترای تخصصی سال 1395 و همچنین نتایج نهایی آزمون اختصاصی واحدهای بین الملل و برون مرزی دانشگاه آزاد اسلامی سه شنبه از ساعت 14 در سایت azmoon.com قابل دسترسی خواهد بود.

دکتر فرهاد حسین زاده لطفی، معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی از اعلام نتایج انتخاب رشته تکمیل ظرفیت آزمون کارشناسی ارشد و دکترای تخصصی سال 95 و همچنین اعلام نتایج نهایی آزمون دکترای تخصصی واحدهای بین الملل و برون مرزی دانشگاه آزاد اسلامی تا عصر روز سه شنبه 27 مهر خبر داد.
وی در ادامه گفت: نتایج قبولی اعلام شده در تکمیل ظرفیت به منزله یک پذیرش جدید بوده و به منزله از بین رفتن قبولی قبلی نیست، بلکه داوطلب پذیرفته شده مختار است بین این پذیرش و پذیرش اصلی خود هرکدام را که ترجیح داد، انتخاب کرده و در واحد مورد نظر خود ثبت نام کند.
به گفته معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی، نتایج نهایی آزمون دکترای تخصصی واحدهای بین الملل و برون مرزی دانشگاه آزاد اسلامی نیز عصر سه شنبه از طریق سامانه azmoon.net اعلام خواهد شد.