شنبه, 05 خرداد 1397

جهت مشاهده آخرین اخبار و اطلاعیه های دانشگاه کلیک نمایید.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

نتایج انتخاب رشته تکمیل ظرفیت آزمون کارشناسی ارشد و دکترای تخصصی سال 1395 و همچنین نتایج نهایی آزمون اختصاصی واحدهای بین الملل و برون مرزی دانشگاه آزاد اسلامی سه شنبه از ساعت 14 در سایت azmoon.com قابل دسترسی خواهد بود.

دکتر فرهاد حسین زاده لطفی، معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی از اعلام نتایج انتخاب رشته تکمیل ظرفیت آزمون کارشناسی ارشد و دکترای تخصصی سال 95 و همچنین اعلام نتایج نهایی آزمون دکترای تخصصی واحدهای بین الملل و برون مرزی دانشگاه آزاد اسلامی تا عصر روز سه شنبه 27 مهر خبر داد.
وی در ادامه گفت: نتایج قبولی اعلام شده در تکمیل ظرفیت به منزله یک پذیرش جدید بوده و به منزله از بین رفتن قبولی قبلی نیست، بلکه داوطلب پذیرفته شده مختار است بین این پذیرش و پذیرش اصلی خود هرکدام را که ترجیح داد، انتخاب کرده و در واحد مورد نظر خود ثبت نام کند.
به گفته معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی، نتایج نهایی آزمون دکترای تخصصی واحدهای بین الملل و برون مرزی دانشگاه آزاد اسلامی نیز عصر سه شنبه از طریق سامانه azmoon.net اعلام خواهد شد.

برگزاری دوره های آموزشی، ارزیابی ناهنجاری های اسکلتی، فیزوبال، کینزیوتیپ، آب درمانی، ورزش در آب و.... در: