جمعه, 26 آبان 1396

جهت مشاهده آخرین اخبار و اطلاعیه های دانشگاه کلیک نمایید.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

رئیس مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی از محل برگزاری آزمون اختصاصی واحدهای بین المللی و برون مرزی دکتری تخصصی و کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی در واحد تهران مرکزی بازدید کرد.

دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی روز جمعه 18 دی 1394 میزبان برگزاری بخشی از آزمون اختصاصی واحدهای بین‌المللی و برون مرزی در مقاطع دکتری تخصصی و کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی بود.آزمون اختصاصی واحدهای بین المللی و برون مرزی در مقاطع دکتری تخصصی و کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی سال 94 با شرکت 2 هزار و 766 نفر داوطلب در مجتمع ولیعصر(عج) دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی روز گذشته در سلامت کامل به کار خود پایان داد.

جناب آقای علی مفرد به عنوان کارشناس حراست مجتمع بین الملل گلبهار منصوب شد.

ادامه مطلب...

با همت دفتر توانمندسازي و آموزشهاي نیروی انسانی واحد مشهد، کارگاه گیاهان دارویی و گياه درماني ویژه کارکنان مجتمع بین المللی گلبهار در محل مجتمع در حال برگزاری می باشد.

ادامه مطلب

طی حکمی جناب آقای دکتر سوهانی به سمت مدیر پژوهشی مجتمع بین الملل گلبهار منصوب شدند. پیش از این جناب آقای دکتر بهاری ریاست کنونی مجتمع، این سمت را بر عهده داشتند.

•1-      در ماه مبارك رمضان محفل انس با قرآن در نمازخانه گلبهاربعداز نماز ظهر وعصر برگزار مي شود.اين محفل از ابتداي ماه مبارك آغاز شده است.

•2-      با همت دفتر فرهنگ مجتمع آموزشي گلبهار، كارگاه تفسير سوره مباركه حديد در مجتمع آموزشي گلبهار با حضور همه همكاران برگزار مي شود. دراين كارگاه امام جمعه محترم گلبهار حجه الاسلام مروج مدرس كارگاه هستند .

•3-      جهت تشويق و انس ومطالعه هر چه بهتر ودرك بهتر مفاهيم قرآني ، مدرس كارگاه سوره حديد حجه الاسلام مروج با طرح سوالاتي  انگيزه جستجو وكنكاش در مفاهيم قرآني را دربين همكاران گلبهار ايجاد نمودند . ودراين بين جناب آقاي طاهريان با پاسخ به سوالات قرآني  توسط رياست محترم مجتمع آموزشي گلبهار جناب آقاي دكتر بهاري  ومسوول محترم دفتر فرهنگ مجتمع بين الملل گلبهارمورد تقدير واقع شدند.

•4-      در ماه مبارك رمضان پس از اقامه نماز ظهر وعصر ، توسط مسوول محترم دفتر فرهنگ اسلام توضيح احكام در نمازخانه مجتمع بين الملل گلبهار برگزار مي شود .

با توجه به اغاز پذیرش دانشجویان غیر ایرانی تا کنون یکصد و پنج پرونده از اتباع غیر ایرانی متقاضی تحصیل در دانشگاه ازاد اسلامی واحد مشهد، جهت اخذ پذیرش به کمیته پذیرش دانشجوی غیر ایرانی سازمان مرکزی دانشگاه ارسال گردیده است.   کلیه متقاضیان غیر ایرانی تحصیل در دانشگاه ازاد اسلامی واحد مشهد میتوانند از طریق  سایت www.golbahar.mshdiau.ac.ir یا ایمیل: این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید نسبت به دریافت شرایط پذیرش و ارسال فرمهای تقاضا اقدام نمایند.

جناب آقای دکتر ابراهیمی

انتصاب شایسته حضرتعالی راب ه سرپرستی اداره کل بین الملل دانشگاه آزاد اسلامی تبریک عرض می نماییم. ان شاالله همواره شاهد پیشرفت و خدمات ارزنده حضرتعالی به دانشگاه و کشور باشیم.