دوشنبه, 28 مهر 1399

قابل توجه دانشجویان محترم تحصیلات تکمیلی

ضمن آرزوی سلامتی، خواهشمند است توجه داشته باشید که مرحله شورای دانشکده و شورای دانشگاه نیازی به پیگیری ندارد و صرفا اسامی دانشجویانی که هر هفته از طرف مدیران محترم گروه های آموزشی به صورت کتبی به شورا آورده می شود، در شورا مطرح شده و تا قبل از آخر هفته (بصورت هفتگی) صورت جلسه خواهد شد و به مرحله بعد منتقل خواهد شد.  لذا تاکید شود برای این مراحل نیازی به تماس مستقیم و یا پیگیری دانشجویان محترم نیست. همچنین تاکید می شود تاریخ های جلسات و تصویب دانشکده و دانشگاه هیچ ارتباطی با مهلت های دانشجو ندارد، و ملاک فاصله تا زمان دفاع تاریخ تصویب پروپوزال در گروه می باشد.

همچنین لطفا دانشجویان محترم توجه داشته باشند که اگر از مراحل بالاتر، به مرحله قبل برگشت می خورند،احتمالا موضوع نقص مدارک و مشکلات ثبت اطلاعات می باشد. لطفا قبل از هر پیگیری، با مراجعه به سوابق و پیغام ها (که برای دانشجو قابل مشاهده می باشد) از مشکل مربوطه اطلاع پیدا کرده و نسبت به رفع آن اقدام نمایید.