سه شنبه, 29 مهر 1399

به مناسبت فرارسیدن چهارم شهریور ماه، روز کارمند و همچنین بازنشستگی جناب آقای ابراهیم فریدونی، رئیس سابق خدمات دانشجویی و مسئول دفتر ریاست مجتمع بین الملل خراسان و پاس خدمات ارزنده ایشان در طول 30 سال سابقه همکاری با دانشگاه آزاد اسلامی مشهد از زحمات ایشان و کارمندان دانشگاه تجلیل به عمل آمد.

این مراسم با حضور آقای دکتر امامی نماینده مردم شهرستانهای چناران و طرقبه شاندیز و همچنین آقای دکتر ناطق دبیر هیات امنای دانشگاه آزاد خراسان و رئیس مجتمع بین الملل خراسان و آقای  دکتر علیزاده معاون توسعه و پشتیبانی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد و سایر مسئولین و کارمندان مجتمع گلبهار برگزار گردید.

این مراسم به دلیل محدودیتهای ناشی از شیوع بیماری کویید19 با حضور حداقلی همکاران و با رعایت پروتکل های بهداشتی همراه بود.