سه شنبه, 08 مهر 1399

لطفا کلیه دانشجویان محترم وضعیت خود را در سامانه پژوهشیار بررسی بفرمایند و در صورتی که همچنان مشکل دار می باشند، مشکلات خود را با ذکر جزئیات و اطلاعات تماس بصورت مکتوب به گروه های آموزشی منتقل نمایند تا از طریق گروه های آموزشی به بخش پژوهش منتقل شده و در اسرع وقت پیگیری و رفع شود.

لازم به توضیح است که همچنان اکثر مشکلات ارجاع شده مرتبط با بی دقتی دانشجویان در ثبت نام می باشد. لذا مجددا خواهشمند است در هنگام ورود اطلاعات، فرم را با دقت پر نمایید (مانند ثبت شماره شناسایی به جای شماره دانشجویی). همچنین برخی از مشکلات مرتبط با تعریف ساختار پژوهشیار برای پردیس بین الملل می باشد که رفع آنها از طریق امکانات و دسترسی های مجتمع غیر ممکن می باشد، و باید از طریق واحد مشهد و یا تهران پیگیری شود که فرایند زمانبری است. به هر حال با اعلام گزارشات، به مشکلات رسیدگی و تا حد امکان حل خواهد شد.

در حال حاضر محل استقرار بخش پژوهش (و اداره امور پژوهشیار) واحد مشهد و مجتمع بین الملل در ساختمان امامیه 42 قاسم آباد می باشد، اما خواهشمند است امور مربوط به پژوهشیار بصورت مکتوب (پست الکترونیک یا پیام رسانها) به گروه آموزشی مربوطه منتقل شود  (و از مراجعه حضوری به بخش پژوهش پرهیز نمایید)، تا همکاران محترم ما در بخش پژوهش بتواند بر روی حل مشکلات تمرکز نمایند. مشکلات به صورت سیستماتیک از گروه های آموزشی به پژوهش انتقال داده خواهد شد.

🌹 با آرزوی سلامتی و شادی برای همه شما عزیزان و خانواده های محترم🌹

معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی مجتمع بین الملل .  27 تیرماه 1399