سه شنبه, 08 مهر 1399

دانشجویان گرامی پردیس بین الملل دانشگاه آزاد اسلامی خراسان (گلبهار) توجه داشته باشند که احتمال دارد مطابق با سالهای گذشته بر اساس تصمیم دانشگاه، پردیس بین الملل (و سایر دانشکده های واحد مشهد) در مردادماه تعطیل اعلام شوند.

بنابراین به دانشجویان گرامی توصیه می شود با بررسی پورتال و شرایط دانشجویی خود، کلیه اموری که نیاز به پیگیری های اداری دارد را در این هفته (شنبه 28 الی سه شنبه 31 تیرماه) انجام داده و به اتمام برسانند.

کلیه اطلاعات تماس غیر حضوری همکاران محترم پردیس بین الملل در فایل ضمیمه جهت دسترسی دانشجویان گرامی ارائه شده است، اما به هر حال لطفا توجه داشته باشید که در صورت بسته بودن دانشکده ها و مجتمع، بسیار از امور اداری (مانند صدور مجوزها) به دلیل عدم دسترسی به سیستم های اصلی دانشگاه از خارج از مجموعه امکان پذیر نمی باشد. لذا به دانشجویان توصیه می شود حتی الامکان فرایندهای مالی- اداری خود را در این هفته به پایان برسانند.

بدیهی است در سایر موارد (در مردادماه)، همکاران خوب ما از طریق پل های ارتباطی غیر حضوری اعلام شده پاسخگوی دانشجویان محترم خواهند بود.

🌹 با آرزوی سلامتی و شادی برای همه شما عزیزان و خانواده های محترم🌹

معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی