سه شنبه, 08 مهر 1399
قابل توجه کلیه اساتید و دانشجویان محترم مجتمع پردیس بین الملل خراسان
همانطور که مستحضر هستید نظر به شرایط خاص بوجود آمده و ملاحظه سلامتی کلیه دانشجویان، اساتید، پرسنل و همچنین خانواده های محترم، کلیه امتحانات بصورت مجازی برگزار خواهد شد. لذا انتظار می رود همه افراد در خصوص برگزاری موفقیت آمیز امتحانات همکاری لازم را انجام داده و موارد زیر را در نظر داشته باشند:
🚧 اساتید محترم می توانند قبل از شروع امتحان سوالات را بارگزاری نمایند. لازم به توضیح است که فقط راس ساعت امتحان سوالات برای دانشجویان قابل ملاحظه خواهد بود، و بنابراین برای جلوگیری از تاثیرگزاری مشکلات احتمالی بر کیفیت برگزاری امتحان، لطفا سوالات را از قبل از ساعت امتحان در سامانه بارگزاری نمایید.

🚧 دانشجویان محترم در نظر داشته باشند که حتما از قبل، راه ارتباطی دیگری با اساتید محترم در اختیار داشته باشند (مانند هماهنگی حضور در کلاس مجازی، آدرس ایمیل، واتزاپ، شبکه های اجتماعی، و ...) که در صورت بروز هر گونه مشکل یا سوال در طول مدت امتحان بتوانند با اساتید محترم ارتباط برقرار نمایند.

🚧 اساتید محترم در نظر داشته باشند که انتخاب نوع کانال ارتباطی، تصمیم استاد محترم درس می باشد اما وجود یک کانال جایگزین برای برقراری ارتباط یک ضرورت است. توضیح اینکه اساتید می توانند در صورت تمایل در طول مدت امتحان در خود کلاس مجازی حاضر شوند و دانشجویان در صورت نیاز، در کلاس مجازی سوالات خود را با استاد مطرح نمایند.

🚧 دانشجویان محترم از وضعیت ارتباط اینترنت و مرورگرهای خود قبل از شروع امتحان اطمینان حاصل کنند. استفاده از تلفن همراه، و بسته های اینترنتی آن هم در مناطقی که وضعیت آنتن موبایل مناسب نیست، گزینه خوبی برای امتحان نیست. ترجیحا جهت کاهش استرس در طول مدت امتحان از اینترنت ثابت، و لپ تاپ و کامپیوتر استفاده کنید، و بسته های تلفن همراه را نیز به عنوان کانال دوم ارتباطی برای مواقع ضروری همراه داشته باشید تا به هیچ وجه مشکلات اینترنت مانع برگزاری امتحان شما نشود.

🚧 اتصال به شبکه های بی سیم کلیه ساختمانهای دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد و مجتمع گلبهار (بدون نیاز به اینترنت و لاگین) دسترسی شما را به سامانه های کلاسهای مجازی و امتحانات فراهم می کند. لذا در صورت نیاز و ضرورت، دانشجویان و اساتید محترم می توانند از محیط های دانشگاه (ترجیحا در فضاهای باز، بصورت فردی و با رعایت فاصه و با حفظ پروتکل های بهداشتی و سلامت) برای شرکت در امتحان استفاده نمایند.

🚧 دانشجویان محترم دقت داشته باشند که سامانه امتحانات تا بعد از حدود ده دقیقه از زمان تایین شده توسط اساتید محترم جهت بارگزاری پاسخ نامه باز می باشد. لذا پس از اتمام وقت امتحان، شروع به بارگزاری برگه نمایند. همچنین سامانه تا حداکثر یک ساعت بعد از پایان وقت نیز برگه شما را بصورت مشروط می پذیرد، اما دقت داشته باشید که برگه دیر تحویل شده با گزارشات فنی بررسی خواهد شد. اگر در سیستم برای دانشجو هیچ خطای بارگزاری ثبت نشده باشد یا خطاهای معمول مانند قالب فایل، حجم فایل، عدم رعایت زمان، ثبت شده باشد (که مربوط به دانشجو می باشد نه سیستم) امکان عدم پذیرش برگه دانشجو و ثبت غیبت در امتحان وجود دارد. در غیر اینصورت اساتید محترم در صورت تمایل می توانند برگه دانشجو را بپذیرند.

🚧 توصیه می شود کلیه دانشجویانی که در فرایند  تحویل برگه به مشکل بر می خورند، سریعا برگه را از طریق کانال اعلام شده توسط استاد محترم (مانند پست الکترونیک، واتزاپ، ...) به ایشان نیز ارسال نمایند تا تاریخ ثبت و تحویل برگه مشخص شود، و در صورت نیاز بتوان به آن استناد نمود.

🚧 دانشجویان محترم از کیفیت عکس های گرفته شده، حجم عکس ها و خوانایی نوشته ها اطمینان حاصل نمایند تا مشکلی در بارگزاری و بررسی اوراق امتحانی توسط اساتید بوجود نیاید.

برای همه دانشجویان موفقیت در امتحانات و سلامتی آرزومندیم و از همکاری و زحمات کلیه اساتید محترم کمال تشکر را داریم.
معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی پردیس بین الملل خراسان
30 خردادماه 99