سه شنبه, 08 مهر 1399

قابل توجه کلیه اساتید و دانشجویان محترم مجتمع پردیس بین الملل خراسان

نظر به تغییر احتمالی وضعیت شدت بحران ویروس کرونا، و تغییر احتمالی شرایط امتحانات، خواهشمند است موارد ذیل را مدنظر داشته باشید.

🚧حتما تا آخر دوره امتحانات بصورت روزانه پیگیر اخبار دانشگاه از منابع معتبر باشید.

🚧 در خصوص شرایط و قوانین وضعیت بحران (از جمله وضعیت سفید و قرمز شهرها)، مجتمع بین الملل تابع شرایط و تصمیمات واحد مشهد می باشد.

🚧 کلیه امتحانات (حضوری و مجازی) بصورت رسمی از روز شنبه مورخ 24 خردادماه 1399 آغاز خواهد گردید و به مدت یک ماه ادامه خواهد داشت.

برنامه امتحانی قطعا نسبت به آنچه در ابتدای ترم اعلام شده، تغییر نموده است و بزودی اعلام خواهد شد. لطفا برنامه جدید را معیار برنامه ریزی خود قرار دهید.

🚧 با توجه به موقعیت جغرافیایی مجتمع و فاصله از مراکز شهری و خدمات عمومی و بهداشتی، و نظر به اینکه با توجه به پروتکل های بهداشتی مجوز فعال سازی سرویس رفت و آمد، تریا، سلف و فروشگاه، و سایر خدمات عمومی در مجتمع وجود ندارد، و در جهت کاهش ترددهای بین شهری، کلیه امتحانات حضوری مجتمع در مشهد برگزار خواهد شد.

🚧 در صورت وجود تقاضا برای آن دسته از دانشجویان بومی (دانشجویان خود مجتمع) که تمایل دارند امتحانات آنها در گلبهار برگزار شود، لطفا پس از اعلام برنامه جدید امتحانی و تا اول وقت اداری روز چهارشنبه 21 خردادماه درخواست مکتوب خود را با جزئیات دانشجویی و جزئیات امتحان به دفتر ریاست مجتمع تحویل نمایند. متقاضیان توجه داشته باشند که پیرو بند قبلی همچنان امکان فراهم آوردن امکانات بالا و مواردی از جمله حضور اساتید در جلسه امتحان در طول این مدت در مجتمع امکان پذیر نمی باشد. بنابراین توصیه می شود تا حدی که برای دانشجویان امکان دارد بصورت یکپارچه و در مشهد در جلسه امتحان حاضر گردند.

🚧 دانشجویان واحدهای دیگر دانشگاه آزاد اسلامی که متقاضی برگزاری امتحانات خود در نزدیکترین واحد به محل سکونت خود هستند، لطفا توجه داشته باشند که برای درخواست برگزاری امتحان در گلبهار، باید درخواست خود را از طریق واحد مشهد پیگیری نمایند (دفتر مدیرکل آموزش و تحصیلات تکمیلی واحد مشهد، واقع در مجتمع قاسم آباد دانشگاه آزاد اسلامی). مجددا تاکید می شود مجتمع گلبهار واحد مستقل دانشگاهی نیست.

🚧 جزئیات برگزاری امتحانات، بازه های ساعتی، و پروتکل های بهداشتی و انضباطی (برای امتحانات حضوری و مجازی مجتمع)، مطابق بخشنامه های مصوب واحد مشهد و کل دانشگاه می باشد.

🚧 مکان برگزاری امتحانات مجتمع در واحد مشهد، متعاقبا اعلام خواهد شد

با آرزوی موفقیت در امتحانات و با آرزوی سلامتی برای شما و خانواده های محترم