جمعه, 17 مرداد 1399

معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه به مناسبت آغاز سال جدید اطلاعیه ای به این شرح صادر کرد:

قابل توجه دانشجویان محترم  دانشگاه آزاد اسلامي خراسان رضوی

ضمن تبریک سال جدید و  آرزوي صحت و سلامت برای دانشجویان محترم و خانواده گرامی ایشان، با توجه به شرايط پيش آمده براي كشور و همچنين استان خراسان رضوی موارد ذيل به استحضار مي رسد:

۱-  کلیه کلاس های نظری از روز شنبه مورخ 99/1/16 تا زمان اعلام نهادهای مسئول، بصورت مجازی و در موعد مقرر (برنامه آموزشی اعلام شده در نیمسال دوم 98-99) ارائه خواهد شد. شرکت دانشجویان در کلاس های مجازی الزامی است. همچنین غیبت دانشجویان در کلاسهای مجازی برگزار شده در قبل از این تاریخ، محاسبه نمی شود.

۲-  دروس عملی، آزمایشگاهی و کارگاهی در نیمسال جاری و تابستان ( پس از دريافت تاييدات لازم از نهادهای مسئول)  به صورت حضوری برگزار خواهد شد.

۳-  امتحان جامع در نیمه دوم تابستان 99 برگزار خواهد شد که زمان دقیق آن پس از عبور از شرایط بحرانی فعلی، متعاقباً اطلاع رسانی خواهد شد.

۴- در شرایط کنونی، زمان امتحانات مطابق تقویم آموزشی ابلاغی خواهد بود و در صورت هرگونه تغییر، مراتب از سوی سازمان مرکزی دانشگاه اعلام می‌شود. تمامی امتحانات طبق روال گذشته به صورت حضوری برگزار خواهد شد.

۵- برگزاری جلسات دفاع از پایان نامه کارشناسی ارشد و رساله‌های دکتری در شرایط فعلی با توجه به ملاحظات و دستورالعمل‌های فاصله گذاری اجتماعی تا پایان فروردین ابلاغ خواهد شد.

۶- دانشجویان گرامی می بایست فقط از طریق پورتال وارد کلاس های مجازی شده و از راهنمای استفاده از سامانه که در پرتال موجود است استفاده نمایند.

معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی