پنج شنبه, 23 مرداد 1399

با توجه به شیوع ویروس کرونا و تمهیدات اعلام شده از سوی مسئولین ذیربط و برگزاری کلاسها بصورت مجازی، کلیه دانشجویان گرامی ملزم هستند جهت پیگیری کلاسهای خود با مراجعه به پورتال خود نسبت به حضور در کلاسهای خود اقدام نمایند.

در همین راستا اداره کل آموزش دانشگاه آزاد مشهد در تاریخ ۹۸/۱۲/۱۷ اطلاعیه ای به این شرح صادر کرد:
ضمن آرزوي صحت و سلامت شما دانشجويان گرامي با توجه به شرايط پيش آمده براي كشور و همچنين شهر مقدس مشهد موارد ذيل به استحضار مي رسد:

1- رفع نواقص گزارش شده در سامانه برگزاری کلاس های مجازی كه بيشتر در قطع و وصل شدن ارتباط است مورد بررسي قرار گرفته و اشكال هاي سيستمي در حال برطرف شدن است.

2- براي كلاس هاي نظري كه تابحال لينك ايجاد نشده است به زودي لينك ارتباطي ايجاد مي شود و كليه كلاس هاي نظري بصورت مجازي برگزار مي شود.

3- با توجه به برگزاري كلاس هاي نظري بصورت مجازي، چنانچه در پایان نیمسال دانشجویان  نياز به برگزاري كلاس جبراني و رفع اشكال حضوري داشته باشند، برنامه ریزی صورت خواهد گرفت.

4- براي كلاس هاي نظري كه نياز به رفع اشكال حضوري باشد،  امتحان این دروس با هماهنگی سازمان مرکزی، خارج از تقويم ترمي برگزار خواهد شد.

5- كلاس هاي عملي، كارگاهي و آزمايشگاهي بعد از تعطيلات عيد نوروز و پس از دريافت تاييدات لازم از وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشكي حضوری برگزار خواهد شد. درصورت تداوم وضعيت فعلي تا پایان نینسال دوم،  با هماهنگی سازمان مركزي دروس عملي همزمان با ترم  تابستان برگزار خواهد شد.

6- در رابطه با هزينه هاي استفاده از اينترنت براي كلاس هاي مجازي، اين موضوع در دستور كار دانشگاه قرار گرفت و تمهیدات لازم جهت تامین رضایت دانشجویان گرامی صورت خواهد گرفت.

۷- كليه دروس معارف اسلامی مطابق برنامه هفتگی و در موعد مقرر در واحد مشهد بصورت مجازی برگزار مي شود. همچنين امكان استفاده از كلاس ها و تسهيلات آموزشي ارائه شده در سايت نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري به آدرس ذيل امكانپذير است.
ec.nahad.ir

معاونت آموزشي و تحصيلات تكميلي دانشگاه آزاد اسلامي مشهد