پنج شنبه, 23 مرداد 1399

جلسه كميسيون تحصيلات تكميلي مجتمع بين المللي دانشگاه آزاد اسلامي خراسان در تاريخ ۱۳۹۸/۱۱/۲۷با حضور اعضاي کمیته برگزار و مواردي به اين  شرح مطرح و تصميم گيري شد.

1. پروپوزال خانم مهري عابدي   دانشجوي كارشناسي ارشد معماري با عنوان"ريشه يابي تاثير فرهنگ و سنت شرقي در معماري معاصر شرق - چين "پس از انجام اصلاحات و با توجه به بررسي اوليه در كميته  تخصصي گروه طرح پيشنهادي مورد تصويب قرار گرفت.
  2. پروپوزال آقاي محمد علي چاپاري دانشجوي دكتري رشته حقوق با عنوان "مفهوم تجاوز به حقوق كودكان از منظر سياست جنايي ايران و اسناد بين المللي "با توجه به بررسي اوليه در كميته  تخصصي گروه طرح پيشنهادي مورد تصويب قرار گرفت.
  3. پروپوزال خانم ويدا خليلي دوست تمام  دانشجوي دكتري  رشته حقوق با عنوان "بررسي تطبيقي جرم پولشويي در قلمرو فعاليت وكلا و موسسات حقوقي در ايران ، آمريكا و انگليس"، با توجه به بررسي اوليه در كميته  تخصصي گروه طرح پيشنهادي مورد تصويب قرار گرفت.
  4. پروپوزال آقاي يوسف فرهاني دانشجوي دكتري  رشته حقوق   با عنوان " بررسي ميزان امكان انطباق سنت هاي ترميمي در ميان عشاير خوزستان با اصول و موازين عدالت ترميمي"، پس از انجام اصلاحات و با توجه به بررسي اوليه در كميته  تخصصي گروه طرح پيشنهادي مورد تصويب قرار گرفت.
  5. پروپوزال خانم غزاله شعبانپور  دانشجوي كارشناسي ارشد معماري  با عنوان"طراحي موزه بزرگ در شهر گنبد با رويكرد هويت ايراني اسلامي"پس از انجام اصلاحات و با توجه به بررسي اوليه در كميته  تخصصي گروه طرح پيشنهادي مورد تصويب قرار گرفت.
  6. پروپوزال آقاي كيومرث پله ور    دانشجوي دكتري حقوق  با عنوان"ديدگاه قضات دادگاه كيفري يك تهران در خصوص مفهوم ، نحوه احراز، معيار و ضابطه جنايات نوعا كشنده در قتل عمد( با بررسي فقهي و حقوقي موضوع و مقاسيه با حقوق انگلستان و فرانسه )"پس از انجام اصلاحات و با توجه به بررسي اوليه در كميته  تخصصي گروه طرح پيشنهادي مورد تصويب قرار گرفت.
  7. پروپوزال آقاي يوسف سليمي دانشجوي دكتري رشته حقوق با عنوان " دارسي افتراقي در قلمرو جرايماقتصادي در حقوق كيفري ايران و اتحاديه اروپا"با توجه به بررسي اوليه در كميته  تخصصي گروه پس از انجام اصلاحات شكلي  طرح پيشنهادي مورد تصويب قرار گرفت.
  8. پروپوزال خانم سميه جشن آبادي  دانشجوي كارشناسي ارشد  حقوق با عنوان"مطالعه تطبيقي مسئوليت مدني مديران شركت هاي سهامي در حقوق ايران و آمريكا "پس از انجام اصلاحات و با توجه به بررسي اوليه در كميته  تخصصي گروه طرح پيشنهادي مورد تصويب قرار گرفت.

دكتر احمد ناطق گلستان

دكتر  سيد رضا كامل