سه شنبه, 29 بهمن 1398

رییس مجتمع بین الملل خراسان، آقای دکتر ناطق گلستان، از عموم دانشگاهیان جهت حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن دعوت کرد. متن پیام ایشان به این شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

بی تردید نظام جمهوری اسلامی ایران دستاورد خون هزاران شهید و صبر و پایداری اسطوره ای مردم رنج کشیده ای است که آرمان های بلند اندیشه ی اسلام ناب محمدی (ص) را به حوائج پست مادی، و جهاد و استقامت در مسیر حق را بر عافیت طلبی قرین ذلت ترجیح دادند.

انقلاب اسلامی ایران یک انقلاب عظیم فرهنگی است که اصلی ترین پیام آن، بازگشت به شالوده اصیل انسانیت و حرکت بر مدار اخلاق الهی است، همانیکه پیامبر اعظم اسلام آن را بزرگ ترین هدف رسالت خود عنوان فرموده اند.

همه با هم در طلیعه گام دوم انقلاب اسلامی و چهلم شهید آغاز گر این گام در راهپیمایی  22بهمن 1398حضور به هم رسانده تا بار دیگر پیام پایبندی آگاهانه خود به این انقلاب را به دنیا مخابره کنیم.

دکتر احمد ناطق گلستان. ریاست مجتمع بین الملل دانشگاه آزاد اسلامی خراسان گلبهار