پنج شنبه, 10 مهر 1399

جلسه كميسيون تحصيلات تكميلي مجتمع بين المللي دانشگاه آزاد اسلامي خراسان در تاريخ ۱۳۹۸/۱۱/۲ با حضور اعضا برگزار شد.

در این جلسه که راست ساعت ۱۲ ظهر برگزار گردید مواردي به شرح ذیل مطرح و درباره آن تصميم گيري شد:

1)         پروپوزال آقاي سيد حسين احمدي گليان   دانشجوي دكتري حقوق با عنوان"سياست جنايي اجرايي و قضايي ايران در قلمرو جرائم و تخلفات عليه امنيت غذايي " پس از انجام اصلاحات و با توجه به بررسي اوليه در كميته  تخصصي گروه طرح پيشنهادي مورد تصويب قرار گرفت.

2)         پروپوزال آقاي محمد هادي عرفان   دانشجوي دكتري معماري حقوق با عنوان "تبيين جايگاه نور در معماري معاصر با هدف ارتقاي هويت منظر شبانه شهري در ايران ، نمونه موردي ،بناهاي مهم بافت مركزي مشهد" با توجه به بررسي اوليه در كميته  تخصصي گروه پس از انجام اصلاحات شكلي  طرح پيشنهادي مورد تصويب قرار گرفت.

3)         پروپوزال آقاي حميد رضا علينقي لنگري    دانشجوي دكتري  رشته حقوق با عنوان "ارزيابي سياست جنايي ايران در قبال جرائم مواد مخدر در پرتو جرم شناسي وانش اجتماعي"، با توجه به بررسي اوليه در كميته  تخصصي گروه طرح پيشنهادي مورد تصويب قرار گرفت.

دكتر احمد ناطق گلستان

دكتر  سيد رضا كامل