دوشنبه, 18 آذر 1398

جلسه كميسيون تحصيلات تكميلي مجتمع بين المللي دانشگاه آزاد اسلامي خراسان در تاريخ ۹۸/۹/۷ ساعت ۱۴ صبح با حضور اعضاي كميته  برگزار شد.

در این جلسه مواردی به اين  شرح مطرح و در خصوص آن تصميم گيري شد.

۱) پروپوزال خانم سمانه علي محمدي  دانشجوي رشته  معماري  با عنوان"طراحي پژوهشكده و كتابخانه مركزي دانشگاه آزاد اسلامي واحد مشهد با رويكرد عرفان هفت شهر عشق عطار"پس از انجام اصلاحات و با توجه به بررسي اوليه در كميته  تخصصي گروه طرح پيشنهادي مورد تصويب قرار گرفت.

۲) پروپوزال آقاي سيد محمد حسين پورموسوي     دانشجوي حقوق با عنوان"معرفي بيمه هزينه هاي حقوقي و چگونگي اجراي آن توسط شركتهاي ارائه دهنده اروپا و ايران"با توجه به بررسي اوليه در كميته  تخصصي گروه و اصلاحات انجام شده توسط دانشجو ، طرح پيشنهادي مورد تصويب قرار گرفت.

۳) پروپوزال آقاي حسن نوري      دانشجوي رشته حقوق  با عنوان " تحليل حقوقي-  جرم شناختي تدابير ودستورات ضمن تعليق مراقبتي در ايران و آمريكا  "با توجه به بررسي اوليه در كميته  تخصصي گروه پس از انجام اصلاحات شكلي  طرح پيشنهادي مورد تصويب قرار گرفت.

ضمنا مقرر گرديد از تاريخ پايان امتحانات  ترم جاري ( 15 ديماه)  جلسات كميته تحصيلات تكميلي دانشكده در روز چهارشنبه از ساعت ۱۰  تا ۱۴ تشكيل گردد و اساتيد حاضر متعهد به شركت در جلسات شدند.

اعضای کمیسیون:

دكتر احمد ناطق گلستاني