دوشنبه, 26 مهر 1400

رئیس مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی از محل برگزاری آزمون اختصاصی واحدهای بین المللی و برون مرزی دکتری تخصصی و کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی در واحد تهران مرکزی بازدید کرد.

دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی روز جمعه 18 دی 1394 میزبان برگزاری بخشی از آزمون اختصاصی واحدهای بین‌المللی و برون مرزی در مقاطع دکتری تخصصی و کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی بود.آزمون اختصاصی واحدهای بین المللی و برون مرزی در مقاطع دکتری تخصصی و کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی سال 94 با شرکت 2 هزار و 766 نفر داوطلب در مجتمع ولیعصر(عج) دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی روز گذشته در سلامت کامل به کار خود پایان داد.

آدرس مجتمع: مشهد-کیلومتر 35 جاده مشهد-چناران، شهرجدید گلبهار، انتهای بلوار امام رضا(ع)، پردیس بین الملل دانشگاه آزاد اسلامی خراسان

تلفن : 38325560 الی 63  (051)

کانال رسمی مجتمع: intlcomplex@