شنبه, 03 مهر 1400

اخبار كلی

با توجه به اینکه  مجتمع بین الملل خراسان زیرمجموعه واحد مشهد می باشد در بسیاری از مواقع رشته های این مجتمع با رشته های دانشکده های مستقر در مشهد ادغام یا ترکیب می گردد. لذا به دانشجویان و متقاضیان گرامی توصیه می گردد جهت اطلاع از نحوه برگزاری کلاسها و وضعیت رشته های مجتمع از طریق گروه آموزشی هر رشته کسب اطلاع نمایند.

رئیس مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی از محل برگزاری آزمون اختصاصی واحدهای بین المللی و برون مرزی دکتری تخصصی و کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی در واحد تهران مرکزی بازدید کرد.

دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی روز جمعه 18 دی 1394 میزبان برگزاری بخشی از آزمون اختصاصی واحدهای بین‌المللی و برون مرزی در مقاطع دکتری تخصصی و کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی بود.آزمون اختصاصی واحدهای بین المللی و برون مرزی در مقاطع دکتری تخصصی و کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی سال 94 با شرکت 2 هزار و 766 نفر داوطلب در مجتمع ولیعصر(عج) دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی روز گذشته در سلامت کامل به کار خود پایان داد.

جناب آقای علی مفرد به عنوان کارشناس حراست مجتمع بین الملل گلبهار منصوب شد.

ادامه مطلب...

با همت دفتر توانمندسازي و آموزشهاي نیروی انسانی واحد مشهد، کارگاه گیاهان دارویی و گياه درماني ویژه کارکنان مجتمع بین المللی گلبهار در محل مجتمع در حال برگزاری می باشد.

ادامه مطلب

طی حکمی جناب آقای دکتر سوهانی به سمت مدیر پژوهشی مجتمع بین الملل گلبهار منصوب شدند. پیش از این جناب آقای دکتر بهاری ریاست کنونی مجتمع، این سمت را بر عهده داشتند.

آدرس مجتمع: مشهد-کیلومتر 35 جاده مشهد-چناران، شهرجدید گلبهار، انتهای بلوار امام رضا(ع)، پردیس بین الملل دانشگاه آزاد اسلامی خراسان

تلفن : 38325560 الی 63  (051)

کانال رسمی مجتمع: intlcomplex@