الأربعاء, 26 شباط/فبراير 2020

مجتمع بین الملل دانشگاه آزاد اسلامی خراسان (گلبهار)

تاريخچه

مجتمع بین الملل دانشگاه آزاد اسلامی خراسان (گلبهار) با هدف تأمين نيروى انسانى متخصّص و ماهر با راه‏ اندازى گروه كشاورزي و تربيت بدني در قالب دوره هاي كارداني ناپيوسته تكنولوژي توليدات گياهي و كارشناسي پيوسته زراعت و اصلاح نباتات و نيز دوره كارشناسي پيوسته علوم ورزشي و تربيت بدني ويژه دانشجويان پسر در سال 1377 هجرى شمسى تأسيس گرديد.

در سال بعد رشته‏ هاى صنايع فلزي و تأسيسات در مقطع كارداني پيوسته ويژه فارغ التحصيلان دوره كار و دانش و يا فني و حرفه اي ايجاد شد. پس از گذشت يكسال ديگر رشته‏ساخت و توليد در مقطع كارداني پيوسته در اين دانشكده آغاز به كار نمود. رشته هاي تكنولوژي توليدات گياهي در مقطع كارشناسي ناپيوسته - كارشناسي ارشد ناپيوسته كشاورزي در گزايش هاي زراعت و شناسائي و مبارزه با علفهاي هرز - كارداني پيوسته تربيت بدني - تكنولوژي محيط زيست در مقطع كارداني ناپيوسته - كارشناسي پيوسته كشاورزي ، علوم دامي و اقتصاد كشاورزي و كارشناسي ناپيوسته تأسيسات نيز در سال هاي 1383 و 1386 فعاليت خود را آغاز نمودند .

هم اكنون اين مجتمع تحت نام مجتمع بین الملل دانشگاه آزاد اسلامی خراسان در شهرجديد گلبهار با 6 گروه آموزشى فعاليّت مى‏كند و در حال حاضر 43 نفر عضو هيأت علمى، شامل 2 دانشيار، 18 استاديار، 17 مربى و 7كارشناس آموزشى و 40 نفر كادر ادارى و خدماتى دارد و حدود 1800 دانشجوى پسر و دختر در دوره‏ هاى كارداني ، كارشناسى، كارشناسى ارشد در آن به تحصيل اشتغال دارند.

اعضاى هيأت علمى اين دانشكده با نهادها و سازمانهاى اجرايى متعددی همكارى دارند و در اين دانشكده طرحهاى مشترك آموزشى، تحقيقاتى و مشاوره‏اى در زمينه‏هاى مختلف به اجرا درآمده است. همچنين در برگزارى سمينارها و كنگره‏هاى علمى اين دانشكده بسيار فعّال بوده است و تاكنون تعداد قابل توجهی گردهمايى، هم انديشى و سخنرانى علمى برگزار كرده است.

فضاى آموزشى و ادارى مجتمع از آغاز تاكنون در محل ساختمان فعلي مجتمع بوده و در سال 1385 ساختمان آموزشي جديدي بمنظور استفاده دوره هاي كارداني پيوسته صنايع فلزي و ساخت وتوليد و تأسيسات در محل مجتمع خوابگاه و در سال 1386 با حضور رياست محترم عاليه دانشگاه جناب آقاي دكتر جاسبي ، رياست محترم واحد مشهد و مسئولان استانی دو باب سوله كارگاه هاي آموزشي گروه صنايع فلزي و ساخت وتوليد و تأسيسات در پردیس دویست هكتاري افتتاح گردید. در خردادماه 1390 با حضور مجدد آقاي دكتر جاسبي در مجتمع آموزشی گلبهار، ساختمان دانشکده کشاورزی واحد مشهد با زیر بنای بیش از 20000 متر مربع و با اعتباری بالغ بر 120 میلیارد ریال، بهمراه گلخانه تحقیقاتی گروه کشاورزی افتتاح گردید.

نام رشته

مقاطع تحصیلی موجود در هررشته

كشاورزي ( علوم دامي - تغذيه دام )

كشاورزي ( زراعت )

كشاورزي ( آگرواكولوژي )

كشاورزي ( تكنولوژي بذر )

كارشناسي ارشد ناپيوسته

كشاورزي ( شناسائي و مبارزه با علفهاي هرز )

تربيت بدني و علوم ورزشي

كارشناسي پيوسته

تربيت بدني و علوم ورزشي

كارشناسي ناپيوسته

حقوق

کارشناسی پیوسته
حقوق  کارشناسی ارشد
حقوق  دکتری

تعداد اعضای هيأت علمی مجتمع

رؤسای مجتمع آمجتمع بین الملل دانشگاه آزاد اسلامی خراسان (گلبهار) از بدو تأسيس تا كنون

دکتر احمد ناطق گلستان استادیار از سال 1397 تا کنون

استاديار

از سال 1386 تا 1397

فضاهای آموزشی مجتمع:

مجتمع آموزشي گلبهار در حال حاضر حدود 30.000 متر مربع زيربنا دارد . كه بخش عمده‌ای از اين فضا را كلاسها و کلاسهای سمعی (یا كارگاه‌های آموزشی ) به خود اختصاص داده‌اند. اين مجتمع در حال حاضر دارای 48كلاس مجهز به تجهیزات سمعی و بصری است. آمفی تئاتر اصلی دانشکده با ظرفیت 600 نفر و مجهز به پیشرفته ترین تجهیزات در محل پردیس دانشگاه و آمفی تئاتر خوابگاه‏های مجتمع با ظرفیت 200 نفر در بلوک 10 مجتمع آموزشی فعال می‏باشند.

ارتباط با صنعت:

دانشکده کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهـد با توجه به بهره‏مندی از خدمات اساتید مجرب و امکانات مناسب آزمایشگاهی آمادگی همکاری با کلیه سازمان‏ها، ادارات، تشکل‏ها، تعاونی‏ها و تولیدکنندگان بخش خصوصی را جهت مشارکت در موضوعات زیر را دارا می‏باشد.

o انجام طرح‏های پژوهشی

o پروژه‏های تحقیقاتی